2016. július 25. hétfő - Kristóf, Jakab. Holnapi névnap: Anna, Anikó
oroszline.hu írása
2012. február 23.

Putyin harcot hirdet és győzelmet ígér

Elnökválasztások

Putyin harcot hirdet és győzelmet ígér

  • Tetszik:

A csata Oroszországért folytatódik! Győzni fogunk! – ígérte meg Vlagyimir Putyin a moszkvai Luzsnyiki stadionban február 23-án, a Honvédő Napján megtartott tömeggyűlésen megjelent híveinek. Moszkvai rendőrségi adatok szerint százharminc ezren hallgatták meg a harmadik elnöki mandátumára készülő miniszterelnök pár perces patetikus, hazafiságra, a hazáért vívott harcra buzdító beszédét.

- Nem engedjük, hogy mások beavatkozzanak belügyeinkbe, nem engedjük, hogy mások ránk kényszerítsék az akaratukat, mert van saját akaratunk. … Győztes nép vagyunk, ez benne van a génjeinkben! – ezeket a harci elemeket Putyin az orosz nép egységének hangsúlyozásával vegyítette a Megvédjük Oroszországot elnevezésű rendezvényen, amelyet az Oroszországi Népfront (Putyin választási szövetsége) és választási stábja szervezett másfél héttel a március 4-ki elnökválasztások előtt.

Az ellenzéknek címezhette a következő kijelentését: - És kérünk mindenkit, ne sandítsanak félre, ne futkossanak balra, máshová, és ne árulják el a hazájukat! - , de az a durva megbélyegzés, amit pedig korábbi nyilvános megnyilatkozásaiban semmiképp sem mulasztott volna el, ezúttal elmaradt.

Ajánlat:

>
Vissza a lap tetejére
LEGÚJABBAK A ROVATBAN
További cikkeink
LEGOLVASOTTABB CIKKEK
További cikkeink